Skip to main content

Dé standaard in flexibel bouwen.

Een vaste basis en prefab elementen,
gecombineerd met heel veel
keuzevrijheid voor bewoners.

Bouwen voor een standaard lage prijs. Door de flexibiliteit van ons Preflex-concept is dit inpasbaar binnen ieder stedenbouwkundigplan. Dat is het concept PreFlex van T&G Bouwcombinatie: Dé standaard in flexibel bouwen.

De nieuwe standaard
in ketensamenwerking

T&G ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige woningen; energiezuinig, comfortabel en tegen een betaalbare prijs. Door de hoge mate van prefabricatie en conceptueel bouwen realiseren wij kortere doorlooptijden, minder faalkosten en gegarandeerde kwaliteit.

Wij hebben het concept PreFlex
Woningen ontwikkeld vanuit de
vraag naar betaalbaar maatwerk.

Samenwerking voor succes

Bij T&G geloven we in de kracht van samenwerking. We werken nauw samen met projectontwikkelaars & woningcorporaties en andere stakeholders om duurzame, circulaire woningen te ontwikkelen en te realiseren. Onze gezamenlijke doelstelling: kwalitatief hoogwaardige, betaalbare en duurzame woningen.

Duurzaamheid en Circulair Bouwen

Het PreFlex concept is gebouwd op duurzaamheid. We gebruiken hoogwaardige, langdurige materialen en integreren voortdurend nieuwe, duurzame ontwikkelingen in ons concept. Dit zorgt ervoor dat we actief bijdragen aan de circulaire transitie in de bouwsector en woningcorporaties helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Klantgerichte Aanpak

Bij T&G staat de bewoner centraal. We voeren na elke oplevering een klanttevredenheidsonderzoek uit en gebruiken de feedback om onze werkwijze en projecten te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat wij continu ons PreFlex concept optimaliseren.

Comfortabel en Efficiënt Interieur

Het interieur van een PreFlex woning is modern, efficiënt en voldoet aan alle hedendaagse eisen. Het onderscheidt zich door de hoge BVO-GBO verhouding, wat zorgt voor een maximale leefruimte. Dit biedt de mogelijkheid om kopers of huurders een comfortabele en ruime woonomgeving te bieden.

De standaard in type woningen

83 m2
107 m2 - 114 m2
107 m2 - 127 m2
137 m2 - 141 m2
150 m2

Meedenken in Oplossingen

Bij T&G denken we actief mee in oplossingen. We kijken verder dan alleen de woning en denken ook mee in de openbare ruimte. Door onze kennis en ervaring kunnen we de opstalontwikkeling en gebiedsontwikkeling naadloos op elkaar laten aansluiten. Dit biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om hun projecten efficiënt en succesvol te realiseren.

Onze Preflex Projecten