Skip to main content

Realiseren van een betere prijs-kwaliteit verhouding

door een optimale afstemming tussen het ontwerp en uitvoering

Eén aanspreekpunt tijdens het gehele project.

De coördinatiebehoefte wordt verminderd en raakvlakken kunnen beter worden gemanaged. Daarnaast levert ontwikkelen + bouwen een betere kwaliteit van het proces op, omdat wij verantwoordelijk zijn voor ontwerp en uitvoering en daardoor de regiefunctie over het proces hebben.

Risicoverschuiving van opdrachtgever naar opdrachtnemer.

De toedeling van risico’s kan eenduidig worden afgesproken en vastgelegd aan het begin van het project. Op deze manier kunnen risico’s bij ons worden ondergebracht omdat wij deze het best kunnen beheersen.

Besparingen in kosten en tijd.

Onze nauwe samenwerking tussen ontwerp en uitvoering resulteren in aanzienlijke besparingen in zowel kosten als tijd. Onze unieke aanpak stelt ons in staat om taken uit de ontwerp- en uitvoeringsfase parallel uit te voeren. Dit betekent dat we sneller kunnen werken zonder in te boeten aan kwaliteit of aandacht voor detail.

Het resultaat? Uw project wordt op tijd en binnen budget opgeleverd, zonder onnodige vertragingen of kostenoverschrijdingen. Bovendien zorgt onze focus op prefabricage en modulaire bouwmethoden voor verdere efficiëntie. Door deze methoden kunnen we de bouwtijd verkorten, de hoeveelheid afval verminderen en de algehele projectkosten verlagen. Kies voor de T&G ontwikkel- en bouwcombinatie en ervaar de voordelen van efficiëntie in kosten en tijd.

Ruimte voor innovatie.

In het proces of product. Doordat wij in een vroegtijdig stadium worden ingeschakeld hebben we de mogelijkheid om onze kennis en expertise die we in huis hebben optimaal in te zetten ten behoeve van de creatieve invulling van het ontwerp en uitvoering.

Kopersbegeleiding

Bij T&G begrijpen we dat het begeleiden van kopers een essentieel onderdeel is van elk bouwproject. Daarom nemen we deze taak graag van onze opdrachtgevers over. Ons ervaren team biedt uitgebreide begeleiding aan de kopers, van de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering van hun nieuwe woning.

We staan klaar om alle vragen te beantwoorden, advies te geven over de verschillende opties en de kopers te helpen bij het personaliseren van hun nieuwe woning. Ons doel is om het koopproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken, zodat de kopers zich kunnen concentreren op het verheugen op hun nieuwe thuis.

Als opdrachtgever kunt u erop vertrouwen dat de kopersbegeleiding in goede handen is bij T&G. Wij zorgen voor tevreden kopers, terwijl u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Woningborg Garantie

T&G Ontwikkel- en bouwcombinatie is vanzelfsprekend aangesloten bij de Stichting Woningborg, een gerenommeerde organisatie die waarborgcertificaten verstrekt aan kopers van woningen en appartementen. Deze certificaten zijn niet alleen een garantie dat de woning voldoet aan strenge technische eisen, maar ze bevestigen ook onze solide financiële basis.

Als opdrachtgever kunt u erop vertrouwen dat elk project dat we ondernemen wordt ondersteund door de zekerheid van de Woningborg Garantie. Dit betekent dat we niet alleen de technische kwaliteit van onze bouwprojecten garanderen, maar ook dat we voldoende financiële garanties kunnen bieden. Met T&G en de Woningborg Garantie, kunt u met vertrouwen investeren in kwaliteit en zekerheid.

Heeft u een positie voor woningbouwontwikkeling?

Van ontwerp, uitvoering tot en met de kopersbegeleiding en inclusief Woonborg garantie.

Wij regelen het.