Skip to main content

Twee weten meer
dan één

De bundeling van kennis en slagkracht
van twee gerenommeerde partijen

De toegevoegde waarde
van langdurig samenwerken.

De samenwerking tussen Tervoort Egmond en Van der Gragt Wormerveer is ontstaan begin jaren 80 van de vorige eeuw ten behoeve van een woningbouwplan in Egmond-Binnen.

Deze samenwerking verliep succesvol en sindsdien zijn er in deze samenwerking vele woningbouwprojecten ontwikkeld en gerealiseerd.

T&G Ontwikkeling

Met T&G Ontwikkeling bv houden we ons bezig met de ontwikkeling en realisatie van projecten voor eigen rekening en risico. Dit doen we zelfstandig door het verwerven van ontwikkelposities, maar bij het ontwikkelen van grotere projecten werken we ook samen met andere ontwikkelpartners zoals bijvoorbeeld BPD bouwfonds gebiedsontwikkeling. Als ontwikkelende aannemer benutten we alle kennis en ervaring van het bouwproces optimaal in de ontwikkelingsfase. Dit zorgt voor een efficiënte ontwikkeling van een project dat zowel technisch als financieel haalbaar is.

T&G Bouw

Met T&G Bouwcombinatie bv bouwen we niet alleen projecten vanuit de eigen ontwikkeling, maar ook projecten voor externe opdrachtgevers. Dit betreft zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Daarnaast worden woningen ontworpen en gerealiseerd volgens ons eigen woningconcept Preflex.

Ons ervaren team biedt uitgebreide begeleiding aan de kopers, van de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering van hun nieuwe woning. Daarnaast is T&G Bouwcombinatie aangesloten bij stichting Woningborg, die waarborgcertificaten aan kopers van woningen en appartementen verstrekt.

Een certificaat dat niet alleen garandeert dat de woning aan strenge technische eisen voldoet, maar ook dat wij voldoende financiële garanties kunnen bieden.

Projecten waar bewoners blij van worden.